2015. október 18., vasárnap

Steven ZeneSarok#5.: Britney Spears :)

Sziasztok!

Britney-t lehet szeretni, lehet gyűlölni, lehet csak a zenéit szeretni, lehet utálni, stb. de szerintem nincs olyan ember a világon, aki ne hallott volna már róla :) Sőőőt én nagyon sok emberről tudok (az ismerőseim közül is), akik imádják, de a környezetükben nem mernek erről beszélni.... viszont otthon egyedül iszonyat nagyokat tombolnak Britney zenékre :D :D :$


Sokan úgy gondolnak rá, hogy egy összerakott műpopsztár, aki csak egy jó tervezőcsapathoz került. Lehetséges, hogy így van, de meg kell hagyni, olyan dolgot ért el a zeneiparban, amely nagyon keveseknek sikerül. Egy kedves ismerősömnek, F-nek nagyon nagy kedvence :D :D és bevallom, nekem is tetszik jónéhány slágere, néha az ember felpörgetheti általuk a saját hangulatát :)
Nem egyszer fordult elő, hogy otthon nővéremmel Britney zenékre ugrálgattunk :D xD


Nos röviden róla: 1981-ben született az USA-beli McComb-ban. Az éneklést már gyerekkorában elkezdte. Tinédzser korában abban a Mickey Mouse Club Show-ban szerepelt, ahol többek között Justin Timberlake és Christina Aguilera is feltűnt. Nagyon fiatalon került a reflektorfénybe. Több dala is #1 helyre ért fel. Világszerte több millió albuma és kislemeze lett értékesítve. Talán a túlzott rivaldafény miatt került az élete hullámvölgybe (az átlagembernek rivaldafény sem kell ehhez...), de azt lehet mondani, hogy sikeresen visszatért. Már egyszer elvált, két fia van: Sean Preston és Jayden James. Mostanában olvastam valahol hogy épp stúdióban dolgozik az új albumán.... kíváncsian várjuk :D

Britney albumai időrendben:
(az albumokról külön nem írok, mert akkor nagyon hosszú lenne ez a bejegyzés xD)











Ezen albumok mellett Britney szerepelt filmekben (pl. Álmok útján, stb.) és sorozatokban is (pl. Will és Grace, Így jártam anyátokkal, stb.). A későbbiekben felkérték az amerikai X-faktor egyik mentorának, amelynek több évadon keresztül is részese lett.

Most pedig jöjjön a saját Britney Top 10-es listám:

10. Born to make you happy



9. Toxic



8. Sometimes



7. Oops! ....I did it again



6. Lucky



5. (You drive me) Crazy



4. Baby one more time



3. Womanizer



2. Overprotected



1. Stronger



Végezetül pedig csak annyit és szerintem ezzel az egy mondattal ki is tudom fejezni Britney zenei munkásságát: Britney volt, van és lesz mindig! ;) :)

Vigyázzatok magatokra!
Hamarosan jelentkezem!

Üdv: Steve :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése