2014. március 10., hétfő

Életünk napjai :) :)

Sziasztok!

Az elmúlt pár napban igen sok minden történt. Most már biztosan állíthatom: ITT A TAVASZ!!!! :D :D
Tökjó végre már úgy menni reggelente a városban, hogy felkerülhet a napszemüveg és a Nap most már nem csak világít, hanem süt is :) :)



A munkahelyemen is rájöttem, hogy kemény hierarchia van...... röviden annyit az egészről, hogy több üzletből rakták össze az embereket a mi új üzletünkbe..... és a főnököm is egy régebbi üzletből van, és akiket hozott a saját üzletéből..... nos..... ők lettek a kisfőnökök..... mondanom sem kell.... mennek a kivételezések..... de viszont erre sajnos nincs gyógymód..... ilyen mindenhol van és lesz is.... ez van, ezt kell szeretni..... de örülök, hogy van munkám..... de ha az élet arcon dobna egy nagyon jó álláslehetőséggel.... akkor lehetséges, hogy váltanék :)
Tegnap a barátom mondott valami hasonlót: "ebben az országban nagyon jó álláslehetőség..... esélytelen" xD xD
Persze, igaza van, de ha már álmodozunk, akkor merjünk nagyot álmodni! :) :) :) :) Ahogy szoktam mondani: A célok azért vannak, hogy megvalósítsuk őket! :) :)
Majd alakul későbbiekben a karrierem is :) :) :) :) Bízok a legjobbakban :) :)

A párkapcsolatomban is változás történt. Naaaaa nem cseréltem le a barátomat..... őt soha! :) <3
Képzeljétek, lassan már egy hete, hogy együtt lakunk :) :) :) :)
Úgy alakult, hogy itt fenn fog dolgozni és úgy határoztunk, hogy együtt fogunk lakni :) :)

Örülök nagyon, hogy itt van velem, nem tudok betelni vele :) :) :) :)
Nem tudom szavakba önteni azt az érzést, amikor jövök haza a munkából este, sokórás műszak után és megpillantom az albérlet ablakát, erkélyét: látom, ég a villany és érzem, hogy vár valaki haza.... ez az érzés egyszerűen csodálatos <3 <3 <3 <3



Tegnap este pedig görög x-faktort néztünk (barátom görög származású), természetesen görögül néztük, amiből barátom mindent értett, én viszont semmit sem.... xD xD de az ilyen élmények felbecsülhetetlenek :) :)



Szeretek Budapesten élni, már teljesen megszoktam. Néha szoktam hazajárni is, de most már az otthoniaknak kellene fel-fel látogatniuk :) :)

Következő hónapban pedig negyedévszázados leszek...... sokan ki vannak akadva, ha már elérik a 25-öt.... én viszont úgy érzem, hogy a legjobb korban vagyok :) :) Úgy gondolom, mindenki annyi éves, amennyinek érzi magát :) :)

Vigyázzatok magatokra! Majd jelentkezem! :)
Üdv: Steve :) :)

Jamie Cullum - Everlasting love :) :)
Melanie C - First day of my life  :) :)
Jöjjön egy görög énekesnő is most :D :D :D :D
Helena Paparizou - My number one

1 megjegyzés:

  1. Jó volt végre egy ilyen pozitív posztot olvasni :D Csak így tovább :P
    Üdv: Adeon

    VálaszTörlés