2013. június 1., szombat

Különkiadás..... Minden együtt.... :)

Sziasztok!

Ez a bejegyzés egy kicsit el fog térni a már megszokott írásaimtól.... nos remélem, hogy tetszeni fog.... de ez csak egyszeri alkalom, vagyis így tervezem (bár ha lesz rá igény, akkor természetesen lehetséges folytatás) :)
Ebben a bejegyzésben lesznek olyan idézetek, amiket már egy ideje gyűjtök egy word-be :)
Lesznek képek(amik hangulata és látványa megfogott) és természetesen lesznek zenék is :)

A hétvégén írok még a tegnapi budapesti utazásomról és a további történésekről.... hisz tudjátok, az időnek telnie kell :) :)

Nos küldöm nektek a következő képeket, idézeteket és zenéket!!!! :)
A képeket nem én készítettem.... minden elismerésem a kép készítőinek!!!! :D Nagyon tehetségesek :) :)

Legyetek jók, vigyázzatok magatokra!!!!!
Üdv: Steven :)


„Mond ki, amit gondolsz, csináld, amit szeretsz, ha tökéletes nem is, de igazi még lehetsz!”

„Az igazi, aki álmában is átölel, aki puszit nyom a válladra, az arcodra, aki azért felkel, hogy téged betakarjon, aki mellett reggel felébredsz, hozzád bújik és elmondja, hogy reggel ezerszer szebb vagy, mint bármikor, és úgy érzed csodásan aludtál és nem akarsz kibújni mellőle! ♥”

„A csók a természet bájos kis trükkje, arra az esetre, amikor a szavak feleslegessé válnak....”

„Élvezd a kis dolgokat az életben, mert ha egy nap visszanézel, rájössz, hogy ezek voltak a nagy dolgok.” :) 


Szeretem, ha esik az eső.... szeretem az illatát, amikor érzem az eső után a föld illatát.... :) :)










Egy kis zene a képekhez: Natalie Imbruglia - Counting down the days

„Mindenki életében van valaki vagy néhány ember, aki miatt kicsit hangosabban nevetünk, aki miatt többet mosolygunk és aki miatt egyszerűen csak jobban érezzük magunkat.”


„Megpróbálni elfelejteni valakit, akit szeretsz - Olyan, mintha megpróbálnál emlékezni valakire, akit soha nem ismertél.”

„Az élet túl rövid ahhoz, hogy egyszer csak felébredj és megbánd. Szeresd azokat, akik jók hozzád. Felejtsd el azokat, akik nem. Hidd, hogy minden valamilyen okból történik. Amikor új esély adódik, két kézzel kapj érte. Ha ez gyökeresen megváltoztatja az életed ne ellenkezz. Soha senki nem mondta, hogy könnyű az élet, csak azt, hogy érdemes élni.”


Ölelések.... sok funkciót hordoznak magukban.... ha az ölelés szívből jön, akkor bármit megváltoztathat, akár azt is, amit nem akarsz.... De van egy nagyon fontos szerepe is: az ölelés arra jó, hogy tudasd másokkal, szereted őket, anélkül, hogy egyetlen szót is mondanál.... :) :) :) :)















„Mióta ismerlek, egészségtelenül sokat gondolok rád.”


„Sose hagyj figyelmen kívül egy olyan embert, aki szeret, akinek hiányzol, és aki vigyáz rád. Mert egy nap felébredsz az álmaidból, és rájössz, hogy elvesztetted a Holdat, miközben a csillagokat számoltad.”

„Van olyan az életben, hogy nem tudjuk, mi köt a másikhoz. Csak azt érezzük, jobb vele, mint nélküle.”

„Tudod, van, hogy csak jön. Nem kérdez, nem érdekli, hogy akarod-e vagy sem, ő csak érkezik, beállít és mindent megváltoztat, átír, felír, ráadásul úgy, hogy semmit sem tudsz tenni ellene, csak annyi választásod marad, hogy élvezd. Nem tudsz irányítani, gondolkodni, nemhogy azzal törődj, hogy mi lesz holnap, vagy később. Valahogy nem megy. Nem látod a holnapot, de nem is kell látnod. Ilyenkor csak elég belebújnod a pillanatba, és örülni annak, hogy átélheted, mert van, aki egy életen át sem kapja meg azokat a perceket, amik neked jutottak.”

Egy számomra kedves zene: Lucie Silvas - What you're made of

Boldogság.... sokan vágyunk rá.... sokszor észre sem vesszük, hogy ott van előttünk, pedig sokszor csak egy lépésnyire van tőlünk.... a boldogság minden embernek jár, ezért rakok be sokféle képet, amely által az emberek rájöhetnek, hogy nem biztos, hogy a boldogság tipikusan csak egy nő és egy férfi között lehet..... sőőőőt egyedül is lehetnek az embernek olyan pillanatai, amikor boldognak érzi magát.... :) 



























„Oka van annak, hogy beléptél az életembe és megvan a magyarázata annak is, hogy miért nem engedem, hogy kilépj belőle”

„Feladok érted mindent, leszel cserébe a mindenem?”

"Íme három dolog, amire az életben szükséged lehet: szerelem, amitől elgyengülsz, egy kis pia, amitől erőssé válsz, de leginkább jó barátok, akik ott lesznek, mikor az első két dolog miatt a padlóra kerülsz."


"Amikor te eldöntöd, hogy most aztán nem kell senki, na akkor fut be az életedbe majd az összes létező szál, mind, amelyik képes ezt megcáfolni. Keresztülhúzzák a számításaidat, aztán csak ott csücsülsz ölbe tett kézzel, hogy igazából tényleg vannak dolgok, amihez egyszerűen porszem vagy, és képtelen azt befolyásolni."

„Látom a reggeli fű harmatában.
Látom a lábam nyomán a sárban.
Látom fent a tiszta ég kékjében.
Látom minden ablak tükröződő fényében.
Látom, de megfogni nem tudom soha.
Látom és elengedem, én ostoba....”

„Elmegyünk egymás mellett mint két idegen,egymásra se nézünk szemünk se rebben. De lelkünkben, szívünkben vérzünk, és az utca végéről mégis visszanézünk….”

Végül jöjjenek azok a képek, amik valami miatt megfogtak: egyedi varázsuk, színviláguk, témájuk.... remélem, hogy nektek is tetszeni fognak.... Egyik ismerősöm mondta nekem: "Sokszor nem csak a képet kell nézni, hanem azt is ami mögötte van." :) :)





















Most pedig lassacskán a végéhez közeledve jöjjön a kedvenc idézetem:

"Megtanultam, hogy a hősök olyan emberek, akik azt tették, ami szükséges volt, szembenézve a következményekkel. Hogy a türelem rengeteg gyakorlást igényel. Hogy vannak emberek, akik szeretnek bennünket, de egyszerűen nem tudják, hogyan mutassák ki. Hogy olykor az, akire azt hinnéd, hogy megadja neked a kegyelemdöfést, ha már a földön fekszel, egyike azon keveseknek, akik segíteni fognak neked felállni. Hogy csak azért mert valaki nem úgy szeret téged, ahogyan te szeretnéd, ez nem azt jelenti, hogy nem szeret téged teljes szívével. Hogy sosem szabad azt mondani egy kisgyermeknek, hogy az álmok balgaságok: tragédia lenne, ha ezt elhinné. Hogy nem mindig elég, ha megbocsát nekünk valaki. Az esetek többségében te vagy, akinek meg kell bocsátani magadnak. Hogy nem számít, hány szilánkra tört a szíved: a világ nem áll meg, hogy megvárja, míg összeragasztod."       (Paulo Coelho: A fény harcosa)

Nos jöjjön még három dal, van közöttük pörgősebb is, vidám is :) :)

1 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszett ez a bejegyzés, szeretem az idézeteket és így képekkel meg zenékkel kiegészítve még hatásosabbak! Végezetül egy idézet tőlem:
    „Az idézetek olyan mondatok, amik nekünk is eszünkbe jutottak, de valaki más már korábban kimondta őket.”

    VálaszTörlés